Close button
Presencial

DISSENY A LA RAMBLA

02 juny al 22 juny

“ABSOLUTismo” – los díez. Una instal·lació artística que reflexiona sobre les dictadures absolutistes. El públic té opció d’alliberar un súbdit o enderrocar al dictador.

“EssaiWorks” – Rosa Cortiella, Francesc Gasch i Darragh Casey. Porcellain Wrap és la primera sèrie limitada de la col·lecció, provocadors gerros escultòrics d’estètica pura que respon a les oportunitats del procés d’elaboració.

“Four Walls” – Joan Tarragó i Soem Mac. Instal·lació expositiva en forma de pintura, graffiti, postgraffiti i il·lustració a les parets d’una de les sales de la galeria.

“Inferències” – varis autors. Mostra de 74 peces de disseny contemporani on els dissenyadors locals d’Il·lacions han comissariat part de l’exposició.

“The pódium series” – Bijeen. L’imaginari personal, els reflexos i el temps defineixen aquesta exposició, on quatre làmpades són les protagonistes d’un recorregut en un espai abstracte i canviant.

“To the design room! A cinematic design collage” – Guim Espelt. Obra audiovisual on l’autor investiga la representació de la pràctica i el discurs del disseny de producte al cinema.

 

Organitza: IL·LACIONS

Data i horaris: del 2 al 22 de juny de dilluns a divendres de 12 h a 14 h i de 17 h a 20 h. El 14 de juny a les 19h presentació amb el Guim Espelt.

GALERIA IL·LACIONS / La Rambla, 130 pral.
GALERIA IL·LACIONS / La Rambla, 130 pral.