Close button
Presencial

DI55ECCIONS AMB LA NATÀLIA HERÈDIA

20 juny

El 20 de juny celebrem la cloenda de la 5a edició de DI55ECCIONS amb la ponència de Natàlia Herèdia, dissenyadora i investigadora en experiències d’usuari.

DI55ECCIONS és el cicle de conferències de LCI Barcelona que dóna veu a experts en disseny, arts visuals, innovació i creativitat. A cada edició hi participen cinc ponents que presenten cinc referents i cinc tendències de futur dins del seu sector.

Natàlia Herèdia, doctora en Recerca en Disseny per la Universitat de Barcelona i llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra, és especialista en disseny d’experiència d’usuari investigant i definint estratègies per a productes, serveis i comunicació online i treballa com UX research lead a CaixaBank. En l’àmbit acadèmic, la seva recerca se centra en el paper del disseny de la interacció en la comunicació audiovisual i la televisió.

També combina el seu projecte amb la direcció del Màster Oficial en Creació i Desenvolupament de Projectes Digitals Interactius de LCI Barcelona.

 

ORGANITZA: LCI Barcelona 

DATA i HORA: 20 de junio a les 18 h

LLOC: LCI Barcelona (Balmes, 209)

INSCRIPCIÓ: gratuït per a un màxim de 100 persones prèvia inscripció aquí REGISTRE

LCI Barcelona / Balmes, 209
LCI Barcelona / Balmes, 209