Presencial

Design Trends 22/23

19 octubre

Investigar tendències és imaginar i projectar el futur, encara que no hi ha un únic futur sinó molts de possibles. En aquesta sessió coneixerem de la mà de future-A i Simon quines són les tendències que afectaran el sector del disseny en els propers anys.

Partint dels canvis socioculturals explorarem les manifestacions concretes de les tendències en recursos formals i estètics.

Aquesta activitat, inclosa dins del la Barcelona Design Week, mostra els resultats de la recerca de future-A i la seva xarxa de trend forecasters, per a comprendre línies d’acció concretes del disseny.

Pepa Casado D’Amato és fundadora de future-A, una agència de trends forecasting especialitzada en el sector del disseny amb més de 15 anys en la recerca de tendències. Pepa ha liderat projectes pioners en aquest àmbit com l’Observatori de Tendències de l’Hàbitat, o en l’actualitat al trendsCLUB que al costat de Cenfim, agrupa més de 100 professionals de la indústria i el disseny d’interiors per a debatre sobre les tendències que definiran el futur del sector del disseny i com adaptar-se a elles. És membre del Color Marketing Group i docent de tendències a Esdesign de Barcelona o la universitat CEU de València. Entre els seus clients estan Siemens, Leroy Merlin, Grupo Royo, Cosmic o Finsa.

Paula Cabo Lalanne és fundadora de l’estudi creatiu calacreativestudio, dissenyadora de producte especialitzada en CMF Design sostenible. Treballa l’estudi i definició de la identitat cromàtica, tàctil i decorativa de productes i entorns. Actualment col·labora com a consultora externa per a diverses empreses, desenvolupant estratègies de color, material i acabat que tinguin concordança amb conceptes estètics innovadors i sostenibles.

Organitza: Simon i future-A.

Col·labora: Barcelona centre de Disseny, Cervezas Alhambra, calacreativestudio i Idearideas.

Disseny Hub Barcelona (Plaça de les Glòries Catalanes, 37)
Disseny Hub Barcelona (Plaça de les Glòries Catalanes, 37)