Close button
Presencial

(DES)CONSUM / DEBAT ENTORN L’ÚS D’ARTEFACTES EXPERIMENTALS

22 juny

Exposició i taula rodona, oberta a tots els públics, plantejada pels estudiants de 3r curs del Grau de Disseny des de l’assignatura Investigació en Disseny, conduïda per Elena Bartomeu.

L’experimentació és un procés creatiu que forma part del disseny i de l’art, però també de la investigació i el desenvolupament. En aquesta exposició presentarem i debatrem entorn dels projectes de recerca realitzats pels estudiants en el marc comú d’establir una relació d’ús nova amb allò que ens envolta.

El disseny es presenta com un procés de proba-error (DC, 2019) que conté pràctiques experimentals que introdueixen possibilitats de millora. Aquest fet orienta la pràctica del disseny cap a un estat d’allò desitjat, transgredint la linealitat en la presa de decisions que l’orientaria cap allò previsible.

És a la confluència d’allò previst i d’allò imprevisible on emergeixen els projectes de recerca que es presentaran fent ús de processos d’experimentació en àrees innovadores: usuaris i espais urbans, consum de l’absurd, la creació d’imatges amb AI, etc.

(DES)CONSUM es presenta en format exposició amb els treballs realitzats per la Regina Aguilar, Nela Domenech, Anna Escoda, Roberto Espinosa, Anna Nuño, Juanma Valencia, tutoritzat per l’Elena Bartomeu.

 

ORGANITZA: EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona

DATA i HORA: ACTIVITAT CANCEL·LADA

LLOC: EINA Bosc (Bosc, 2)

INSCRIPCIÓ: gratuït accés lliure