Exposició presencial

DAVANTALS! de Josep Abril

07 octubre al 03 desembre

1 m. [LC] [ED] Peça de drap o de cuir que serveix per a resguardar el davant del vestit de la cintura per avall, o bé, de més, el pit.

Confeccionar un uniforme de treball és un gran de repte de disseny, sobretot quan va lligat a un projecte on el concepte, l’arquitectura o l’interiorisme tenen un pes rellevant. Transmetre uns valors i complir amb unes necessitats molt concretes és el que ha aconseguit Josep Abril amb la confecció d’aquestes peces, que de ben segur no han tingut el mateix reconeixement que les de moda de passarel·la. Al llarg dels anys, a banda de la seva exitosa carrera com a dissenyador de moda masculina, ha posat fil i agulla per uniformar els equips de nombrosos restaurants, bars, hotels, clubs o spas.

D’aquestes col·leccions n’ha volgut extreure i presentar els davantals més representatius, com els dels restaurants La Santa, Monvínic, Gat Blau o del Grup Tragaluz, els del One Ocean Club, el de l’hostal Gatrooms o el de l’hotel Atzaró, entre d’altres. Funcionalitat i expressió estètica, una dotzena de peces cosides per resguardar la vestimenta, es veuran per primera vegada totes juntes.

Organitza: Galeria Il·lacions.

Galeria Il·lacions (La Rambla 130)
Galeria Il·lacions (La Rambla 130)