Exposició presencial

Exposició «Datemats, dissenyant amb materials i tecnologies emergents»

07 octubre al 14 novembre

El foment de la creativitat i l’estimulació dels processos d’innovació són possibles en molts casos gràcies a l’emergència de nous materials i tecnologies, que permeten obtenir solucions més sostenibles i reforcen el llenguatge del producte en termes experiencials i sensorials.

Per accelerar la penetració al mercat dels materials i tecnologies emergents cal activar la transferència de coneixement des de les universitats i centres de recerca cap als professionals i les empreses.

El projecte europeu Datemats, que reuneix experts procedents de 6 països, neix amb l’objectiu de desenvolupar i testejar recursos metodològics i educatius oberts (OERs) que impulsin aquesta transferència.

Aquesta mostra és una primera aproximació al ric panorama de coneixement i eines que està generant el projecte, que pren com a punt de partida 4 àrees de materials i tecnologies emergents: els materials connectats i intel·ligents, els nanomaterials, els materials de base biològica (principalment de la fusta) i els materials de cultiu auto-regeneratiu.

L’exposició de Datemats està organitzada i comissariada pels partners del projecte europeu Datemats i coordinada por MATERFAD, Centre de materials de Barcelona. Amb aquesta mostra s’inaugura un nou espai expositiu permanent al Disseny Hub Barcelona, el Materials Pop Up de MATERFAD.

Horari: Dimarts-Diumenge: 9-21 h.
Organitza i comissaria: Datemats partners.
Coordina: FAD – Materfad.
Col·labora: Barcelona centre de Disseny.

Vestíbul del Disseny Hub Barcelona (Pl. de les Glòries, 37-38)
Català, castellà i anglès
Vestíbul del Disseny Hub Barcelona (Pl. de les Glòries, 37-38)
Català, castellà i anglès