Semipresencial

Creativinícola

17 novembre al 26 novembre

Vila Viniteca acull una instal·lació efímera en format d’aparador on el visitant podrà descobrir i conèixer una metàfora del Cicle de la (Vi)da a través del Cicle de la (Vi)nya. Una obra per a contemplar, reflexionar i adquirir coneixement.

La vida és una roda sens fi. Tot recomença. A través d’un codi QR, l’observador podrà descarregar la seva pròpia roda de la vida en versió DIY.

‘Creativinícola, espais del vi’ és el nou projecte de l’estudi ‘La Brida, Cultura d’Espais’, que fusiona dues grans passions: el vi i el disseny amb relat. Creativinícola és un punt de trobada de creatius i apassionats del món del vi; un Blog on descobrir espais i dissenys que emocionen; una Concept Store per a winelovers; un Club on compartir vivències físiques i digitals; i un servei d’assessoria d’enoturisme, creació i disseny d’espais del vi, on La Brida intervé amb la seva capacitat de transformar entorns en relats visuals amb sentit.

L’Anna i la Laia ens expliquen que “la idea neix en el confinament, analitzant aquelles aficions que ens uneixen com a sòcies de La Brida. El disseny és la millor eina per transmetre coneixement i per això fem espais que parlen”.

 

DATES I HORARIS: del 17 al 26 de novembre, de dilluns a dissabte, de 8:30h a 20:30h / Converses online a través d’IG live des del perfil de @creativinicola

Sempre a les 13h:

Dimarts 17, Pepe Serra ilustrador
Dimecres 18, Xavier Bas de Xavier Bas Disseny
Dijous 19, Tati Guimarães de Ciclus
Divendres 20, Àlex Pérez de Morillas
Dilluns 23, Joan Josep Bertran de Estudi JJ Bertran

 

ACCÉS: gratuït. La intervenció es pot veure des del carrer a l’aparador de les oficines de Vila Viniteca. Per la descàrrega de l’arxiu pdf es demanarà acceptar la subscripció a la web de creativinicola.com i acceptar-ne les condicions.

Vila Viniteca / carrer Canvis Nous, 5 08003 Barcelona