Online

Com dissenyarem les relacions socials de la propera dècada?

15 juny

everis estableix un debat des del NTTData Living Lab sobre com el disseny i la tecnologia impacten a les relacions socials. En aquesta taula rodona cercarem respostes als reptes presents i futurs al voltant de dues qüestions: la interferencia de les plataformes gamificades en les seves interaccions socials i la percepció de la privacitat i seguretat de les dades per a crear una identitat digital.

Ponents:
Dra. Encarna Ruiz, Doctora en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i Directora del Departament Universitari de Teoria i Anàlisi del Disseny de l’Escola Superior de Disseny ESDi.
Dr. Emiliano Labrador, Doctor en gamificació i experiència d’usuari per la Universitat Ramon Llull i Lead User Experience Analyst a everis.

Modera Jorge Márquez, Head of Experience Design EU a everis. Periodista i dissenyador. Màster en Comunicació Digital per la Universidad Pompeu Fabra. És professor especialitzat en gestió del disseny & User Experience a ESDI, IED i la Salle.

El debat es farà en castellà i es retransmetrà en streaming el dia 15 de juny a partir de les 18h. L’accés és gratuït amb registre previ.

Aquesta activitat està organitzada per everis amb la col·laboració de Barcelona centre de Disseny dins el marc de l’Off Barcelona Design Week ’21 Pro.

Inscripció aquí.

Castellà
Castellà