Close button
Presencial

CAS es im-perfect®: COM COMUNICAR LA IMPERFECCIÓ

09 juny

Des de l’any 2015 Nomon Design col·labora amb la fundació sense ànim de lucre Espigoladors i amb la seva marca comercial es im-perfect®, les quals lluiten contra el malbaratament alimentari a la vegada que empoderen a persones en risc d’exclusió social d’una forma transformadora, participativa, inclusiva i sostenible.

Al llarg d’aquests anys han redissenyat el seu branding, conceptualitzat i dissenyat el seu packaging i materials de comunicació – amb valors i un alt impacte social – tant per a la seva comercialització al consumidor final, com ara per a campanyes realitzades amb tot tipus d’empreses privades. I fa poc, han treballat conjuntament l’equip d’es im-perfect® en la conceptualització, disseny i storytelling de la seva nova web e-commerce.

En aquesta xerrada s’explicarà com han desenvolupat i vertebrat el discurs i la comunicació d’es im-perfect® basant-se en la crítica al malbaratament alimentari i en els criteris estètics que pateixen els aliments. Al finalitzar s’oferirà una petita cata de productes es im-perfect®.

 

Organitza: NOMON DESIGN

Inscripció: gratuïta per a màxim 20 persones enviant un correu a comunicacion@nomondesign.com

Nomon Design (C/ Balmes, 201 pral. 1a)
Nomon Design (C/ Balmes, 201 pral. 1a)