Close button
Presencial

CARME PINÓS: EL PROCÉS CREATIU

13 juny

L’últim Premi Nacional d’Arquitectura i presidenta del jurat dels Premis FAD Internacionals 2022 d’ARQUIN-FAD, guardons que destaquen obres projectades per arquitectes d’Espanya i Portugal fora d’aquestes fronteres, oferirà aquesta conferència amb què ens parlarà del procés creatiu en la seva experiència professional i a través de les seves obres.

Després de llicenciar-se en arquitectura i urbanisme a l’ETSAB i fundar estudi juntament amb Enric Miralles, amb qui va aconseguir reconeixement internacional amb projectes com el Cementiri d’Igualada, guardonat amb el Premi FAD d’Arquitectura, Pinós estableix el seu propi estudi d’arquitectura l’any 1991. Estudio Carme Pinós aborda una gran varietat de projectes, que van des de reformes urbanes i obra pública fins al disseny de mobiliari.

L’estudi ha guanyat nombrosos premis internacionals i entre els projectes recents destaquen la Plaça de la Gardunya, l’Escola d’Art Massana i la façana posterior del Mercat de la Boqueria, conjunt d’intervencions al centre històric de Barcelona, o l’Edifici de Departaments al Campus WU de Viena, entre moltes altres.

Des de 2012 i a través de la marca Objects crea productes dissenyats, produïts i comercialitzats pel seu propi estudi, com les rajoles «Mallorca» amb què el 2016 va ser guardonada amb un Premi Delta de disseny industrial.

 

Format: presencial
Accés: gratuït amb inscripció prèvia

Organitza: ARQUIN-FAD
Amb el suport de: Ajuntament de Barcelona, Incasòl
Protectors: Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers Edificació de Barcelona, Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, Instituto Camões, Axalta, CIN Valentine, Cosentino, Gira, Hager, OIC Penta.
Empreses col·laboradores: Gancedo, MINIM
Col·laborador Premis Habitàcola: Santa & Cole
Film partner: Nihao Films
Media partner: On Diseño
Hi col·laboren: Moritz, El Bandarra.

Disseny Hub Barcelona
Pl. Glòries Catalanes, 37-38
08018 Barcelona
Disseny Hub Barcelona
Pl. Glòries Catalanes, 37-38
08018 Barcelona