Close button
Presencial

BESPOKE ARTE & HANDMADE DESIGN FROM BARCELONA

02 juny al 22 juny

ICI ET LÀ convida a visitar el seu espai a on exposa i ven mobles, iluminàries, pintures i objectes fets a mà per artistes contemporanis residents a Barcelona.

Ofereix la possibilitat d’adaptar els models presentats al seu showroom o als catàlegs segons els desitjos dels seus clients (professionals o particulars). Creen i fabriquen peces úniques d’art o de disseny a mida per a projectes d’arquitectura i interiorisme. Les obres estan fabricades als tallers dels artistes a Barcelona i voltants. Petites sèries, edicions limitades o peces úniques, les quals donen als interiors una singularitat intemporal. Cadascú pot inventar-se una decoració a la seva imatge, seguint les seves emocions i sensacions.

A Ici et Là t’expliquen com fan art a mida. quadres originals i decoració mural per a l’arquitectura d’interiors, galeries i clients particulars. Són peces úniques i sèries limitades numerades d’obres d’artistes que representem exclusivament.

 

Organitza: ICI ET LÀ

Data i hora: del 2 al 22 de juny de dilluns a divendres de 10 h a 14:30 h i de 16 h a 19:30 h / dissabtes amb cita prèvia a isabelle@icietla.com

Ici et Là (Passatge Sert, 5)
Ici et Là (Passatge Sert, 5)