Presencial

B Citizen Lab

16 octubre

I si junts, ciutadania i organitzacions, aconseguíssim activar accions i canvis per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030 a Barcelona?

Barcelona Design Week City Festival acollirà B Citizen Lab, un espai de trobada, aprenentatge i generació participativa d’idees per afavorir la construcció d’una Barcelona més pròspera, inclusiva i sostenible que tindrà les següents activitats:

  • Consulta ciutadana +B (2min) per identificar de manera col·lectiva els reptes i oportunitats associats als ODS de Barcelona. No triguis més i participa a l’enquesta!
  • 5 xerrades sobre solucions inspiradores i innovadores d’empreses i organitzacions, que estan treballant per una ciutat i comunitat sostenible. Són gratuïtes i obertes a la ciutadania i tindran lloc el proper dissabte 16 d’octubre de 11 a 14h a l’exterior Disseny Hub, zona Jardins d’Elisava. A més podràs gaudir d’una cervesa Alhambra!
  • Formulació col·lectiva d’idees +B. Com a part de la ciutadania, et convidem a proposar idees creatives que ajudin en la construcció d’un futur sostenible en el mural de B Citizen Lab que estarà exposat en el Disseny Hub del 16 al 29 d’octubre. T’esperem!
  • Vols veure els resultats i aprenentatges adquirits de tota l’activitat? Descobreix-los en aquesta presentació en línia de ‘Informe de resultats’ el proper 29/10 de 11: 30h a 12: 30h. No t’ho perdis!

Organitza: B Lab Spain, Barcelona centre de Disseny i Lichen Innovació Social, en el marc de Barcelona + B, Barcelona Design Week i la New European Bauhaus. 

Col·labora: Imagin i Cervezas Alhambra.

Disseny Hub Barcelona (zona Jardins d'Elisava)
Pl. de les Glòries, 38
Disseny Hub Barcelona (zona Jardins d'Elisava)
Pl. de les Glòries, 38