Close button
Presencial

ARQUITECTURA MÚSICA. ARQUITECTXS MÚSICXS

21 juny

«Arquitectura Música: musicxs arquitectxs. Espacio interior | Actores.» un esdeveniment on la conversa, a més d’escoltar-se, se sent.

Reunim en Roca Barcelona Gallery a diferents personalitats del món de la música i l’arquitectura per a celebrar aquest 21 de juny a les 19h, el solstici d’estiu 2022.

La nit més especial de l’any obrim les nostres portes per a dialogar, preguntar, descobrir, aprendre i gaudir de música en directe i la millor companyia. «Arquitectura Música» un cicle organitzat per Roca i Figueres Seating que s’inaugura en Roca Barcelona Gallery, i que continua en Roca Madrid Gallery.

“Arquitectura Música: musicxs arquitectxs. Espacio interior | Actores.” Una sessió on la passió per la música es fusiona amb la vehemència per l’arquitectura.

Aquest 21 de juny s’exposaran experiències i es debatrà sobre arquitectures la configuració interior de les quals es basa en la interacció entre les persones quan totes elles són actores i la música… sona.

Les persones ponents oferiran la seva visió en exposicions il·lustrades encara que sintetitzades (9 minuts) per a donar pas a una conversa en la qual se succeeixen matisos, acords, desacords i preguntes creuades. La sessió s’acompanyarà de la intervenció de Ramon Faura “le petit ramon” que oferirà un petit recital de versions de temes de repertori popular “indie” en guitarra elèctrica.

 

Convidats:

Carlos Ferrater, Arquitecte fundador de OAB Office Architecture Barcelona

Juli Capella, Arquitecte director de Capella García Arquitectura

Meritxell Ferrando, Arquitecta. TFG ETSAB UPC «Configuracions arquitectòniques per a l’assaig de músics en ambient domèstic»

Ramón Faura, Doctor arquitecte, Coordinador de l’Àrea de Ciències Socials i Experimentals d’ELISAVA

Roca Barcelona Gallery
C/ Joan Güell, 211 - 213
Roca Barcelona Gallery
C/ Joan Güell, 211 - 213