Online

Anunci de guanyadors dels Premis Enjoia’t 2021

14 octubre

El proper 14 d’octubre tindrà lloc l’anunci de les peces guanyadores dels Premis de Joieria Contemporània Enjoia’t 2021. A diferencia d’altres anys, l’anunci es farà en format online per evitar desplaçaments internacionals dels artistes participants.

L’activitat, emmarcada dins el programa de joieria al Disseny Hub Barcelona, donarà a conèixer el veredicte del jurat per determinar les peces guanyadores i finalistes tant en la categoria Professional com Estudiant, d’entre les 26 seleccionades. El jurat valorarà les peces en una reunió en format híbrid per establir una peça guanyadora de cada categoria que s’endurà un stand gratuït per participar a la Fira Joya Barcelona 2022. A més, l’autor o autora de la peça guardonada a la categoria Professional podrà escollir si vol cedir la seva peça al fons del Museu del Disseny de Barcelona.

Durant l’anunci online es revelarà també la corona guanyadora feta pels estudiants de joieria de l’Escola Art Arsenal de Vilanova i la Geltrú. D’entre totes les peces produïdes, algunes d’elles en ple confiament, s’escollirà la corona guanyadora a través dels vots del professorat i la junta directiva de l’A-FAD.

Online
Online