Semipresencial

Across Borders

17 novembre al 29 novembre

Across Borders és una iniciativa global, col·laborativa i intercultural que creu en el disseny com a eina per a trencar fronteres i crear un impacte positiu a la societat. En un món en el qual 272 milions de persones viuen fora dels seus països d’origen, Across Borders reivindica la nostra identitat cultural, diversitat i multiplicitat de punts de vista, aprofundint en les nostres diferències i similituds a través del disseny. Les fronteres són punts de trobada, no barreres; encreuaments de camins on tots podem trobar-nos per imaginar un destí millor.

En l’edició de 2020, Across Borders ha connectat a més de 50 reconegudes dissenyadores, il·lustradores, cal·lígrafes o tipògrafes de 30 països diferents, obtenint com a resultat una col·lecció de 30 cartells que es podran adquirir online a la web d’Across Borders fins al 20 de desembre amb l’objectiu de recaptar fons per donar Dignity Kits a dones refugiades.

Entre les participants estan Tina Touli, Astrid Stavro (Pentagram), Asuka Watanabe, Marta Cerdà, Irene Pereyra (Anton & Irene), Lupi Asensio (Two Points), Maria Montes, Maria Fabuel (Domestic Data streamers), Kaoru Akagawa, Nadine Chahine, Rendani Nemakhavhani, Jing Wei, Dora Balla, Rachel Joy Price o Camila Rosa, entre d’altres.

Across Borders ofereix una proposta híbrida on es desdibuixen les fronteres entre el físic, digital i virtual, i on es podran gaudir de les següents activitats:

  • Exposició de cartells col·laboratius solidaris al Disseny Hub Barcelona
  • Experiència immersiva de Virtual Reality Painting, on dues artistes treballaran en un canvas virtual comú. L’obra es podrà gaudir en streaming, en directe, on connectarem amb Tatiana Halbach (Desilence) des de Barcelona i amb la Soraya Syed des de Londres.
  • Diàlegs online amb les següents participants del projecte: Sol Matas i Lucienne Roberts, Lara Captan i Lisa Huang, Tina Touli i Asuka Watanabe, Jane Bower i Liron Lavi Turkenich.

Totes les activitats son gratuïtes.

Across Borders és una iniciativa de l’estudi de disseny Mayúscula, commemorant el seu 10è aniversari.

 

Dates i lloc

Exposició: del dimarts 17 de novembre al diumenge 29 de novembre al Disseny Hub Barcelona.

Live Virtual Painting: dimecres 25 novembre de 18h a 19h no cal inscripció prèvia, només accedint al link de la web

Diàlegs on.line: es podran seguir a les xarxes socials d’Across Borders.

 

ORGANITZA: Mayúscula, AIATS i Barcelona centre de Disseny

 

PATROCINA: HP

 

PARTNERS PRODUCCIÓ: Canada, Punto Consulting, La Visual, Foilco, Vanguard Gràfic, Fedrigoni UK, Vive Arts i HTC

 

COL·LABORA: Marc Martí, Hivern Discs, Zeferino

Across Borders

Vestíbul Disseny Hub del 17 al 29 de novembre (Exposició)

Across Borders

Vestíbul Disseny Hub del 17 al 29 de novembre (Exposició)