Semipresencial

4a Jornada Premis gaudeamusPROJECTA

16 juny

La 4a Jornada dels Premis gaudeamusPROJECTA té com a finalitat reconèixer i premiar el talent jove i l’excel·lència dels Projectes Fi de Grau, presentats al llarg del 2020, i desenvolupats als centres universitaris que imparteixen graus en disseny gràfic, en totes les seves especialitats, en l’estat espanyol. Especialment, reconeixeran aquells projectes que destaquin per les seves aportacions conceptuals, per la seva innovació, per la inclusió de criteris ètics i responsables enfront de la societat i l’entorn natural, i de criteris de disseny compromès i per a tothom, en el plantejament i resolució gràfica, plàstica i funcional del projecte.

A la sessió del matí, estructurada en quatre blocs, es farà un acte d’inauguració, es presentaran els 24 projectes seleccionats en aquesta 4a edició i un acte de cloenda.

A la sessió de tarda també es farà un acte inaugural, l’acte de reconeixement de la Col·legació d’Honor; la cerimònia virtual de lliurament de guardons (accèssit i premis), es presentarà també la propera edició i finalitzarà amb un acte de cloenda.

Sessió virtual a través del canal de Youtube del Col·legi i presencial al Centre d’Arts Santa Mònica (La Rambla, 7, Barcelona) amb aforament limitat a 40 persones.

Horaris: matí de 10 a 14h, tarda de 16 a 18h

Inscripció enviant un correu electrònic aquí. Més informació a aquest web.

Aquesta jornada està organitzada pel Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya.

Centre d'Arts Sta. Mónica (La Rambla, 7. Barcelona). Aforament limitat a 40 persones.
Centre d'Arts Sta. Mónica (La Rambla, 7. Barcelona). Aforament limitat a 40 persones.