Online

World Food Design Day 21

16 octubre al 17 octubre

¿Llestos pel 1er World Food Design Day 21 #WFDD21?

¿Quan? 16 d’octubre, el dia de l’Alimentació.

¿On? A tot el món, esdeveniment online retrasmès al canal de Youtube Theforkorganization.

  • Un #foodrace global transmès en directe. Més de 16 hores  compartint projectes concrets i idees impactants amb col.laboradors internacionals. Més de 30 països.
  • Un esdeveniment de descubriment inclusiu sobre food design i solucions creatives.
  • Una trobada virtual par a #foodchangers en acció.

El primer World Food Design Day 21 és una proposta pionera de FORK (Food Design, Oportunities, Research & Knowledge), una organització sense ànim de lucre compromesa amb l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible, que impulsen aliances i sinèrgias entre dissenyadores, indústria, gastronomia, investigadors i professionals vinculats al sector alimentari.

L’objectiu del World Food Design Day 21  és demostrar com la creativita i el disseny poden contribuir a generar nous hàbits de consum i de producció, desenvolupar solucions innovadores a la cadena agroalimentaria i la gastronomía, així com empoderar a les persones per accelerar transformacions par a la sostenibilitat ambiental, social i econòmica del planeta.

Per a FORK el 1er World Food Design Day 21 és una oportunitat par a cel.lebrar i reconèixer el valor del food design i del disseny, par a re-pensar i re-dissenyar el sistema alimentari actual.

*A les 12.15 (hora local) intervé l’Anna Achón, coordinadora de projectes Food&Design de Barcelona centre de Disseny.

Online
Online