Close button

La Barcelona Design Week (BDW), creada el 2006 per Barcelona centre de Disseny, és la cita anual sobre disseny i creativitat a Barcelona.

La BDW és membre de la xarxa global World Design Weeks Network, organització amb seu a Barcelona, que integra prop de 40 esdeveniments internacionals de l’àmbit del disseny i la creativitat.

La 17a edició de la BDW se celebrarà del 2 al 22 de juny. Enguany, el festival tindrà per lema Wayfindings: Orientacions per a crear nous presents. En un context complex com l’actual, necessitem senyals, wayfindings. Per orientar-nos i entendre les possibilitats que ens ofereix el context, el disseny és el mitjà a través del qual podem trobar nous camins.

Barcelona Design Week 2022 és una crida a crear connexions. Una crida a la participació del nou talent, juntar els nous professionals del disseny amb aquells qui sumen anys d’experiència. Una crida a intercanviar senyals, pistes per dibuixar solucions per i per a nosaltres, persones embolicades en un caos i un context infinitament complex. Això és una crida a intercanviar punts de vista, a barrejar la joventut amb l’experiència. A visualitzar que hi ha altres maneres de fer, veure i pensar. De gent petita que genera grans canvis.

La BDW22 és una proposta des del disseny per connectar amb la ciutat ​​i amb aquells més joves, per transmetre el poder del disseny per a la transformació i els valors que hauran de conformar un món millor per a tothom.

La Barcelona Design Week està dirigida i organitzada per Barcelona centre de Disseny i impulsada per l’Ajuntament de Barcelona, en col·laboració amb el FAD Foment de les Arts i el Disseny i el Museu del Disseny.