La Barcelona Design Week (BDW), creada el 2006 per Barcelona centre de Disseny, és la cita anual sobre disseny i creativitat a Barcelona.

La BDW és membre de la xarxa global World Design Weeks Network, organització amb seu a Barcelona, que integra prop de 40 esdeveniments internacionals de l’àmbit del disseny i la creativitat.

La 16a edició de la BDW, que se celebrarà en dos moments: del 7 al 17 de juny, amb un programa de caràcter més professional, i del 7 al 30 d’octubre, amb el festival de ciutat.

El lema de la BDW 2021, “Think, Design, Act”, reflecteix un missatge que volem traslladar en el moment actual per fer front als reptes que tenim per endavant: pensar en clau disseny, dissenyar i implementar noves solucions, models i entorns més sostenibles, econòmicament viables i enfocats a les necessitats reals de les persones. El disseny és un aliat clau per a qualsevol sector, no parlem només d’objectes, sinó de processos, d’innovació, de sostenibilitat i de posar les persones al centre

La Barcelona Design Week està dirigida i organitzada per Barcelona centre de Disseny i impulsada per l’Ajuntament de Barcelona, en col·laboració amb el FAD Foment de les Arts i el Disseny i el Museu del Disseny.